Koekkoek Juwelier wordt voortgezet door Frans Zeegers

Koekkoek juwelier

Frans Zeegers heeft veel activiteiten van Koekkoek Juwelier afgestoten, is met veel Horloge- en sieraden merken gestopt en heeft de goudsmid activiteiten een eerste plaats gegeven. Dit doet hij samen met z’n dochter Marlena en de nog aanwezige goudsmeden en sinds kort heeft de uit Schoonhoven afgestudeerde stagiaire Khymo Lette ons team versterkt.

Handgemaakte sieraden van Frans Zeegers

Frans Zeegers is als goudsmid al ruim 35 jaar als goudsmid actief in Wassenaar en doet dit met veel enthousiastme en passie voor het vak. In de loop der jaren heeft hij inmiddels alweer een vijftig/tal goudsmeden opgeleid die nagenoeg allen als goed goudsmid hun weg hebben gevonden binnen dit Metier. Zie hier een aantal handgemaakte sieraden. Of zelf een sieraad laten ontwerpen.

Waarom Frans Zeegers en geen Koekkoek Juwelier

De vele collecties van Horloges en sieraden hebben Koekkoek Juwelier met haar vele mooie vooral Zwitserse merken groot gemaakt, echter lagen er rovers en overvallers op de loer om de opgebouwde collecties hem weer afhandig te maken. Door de aanhouden overvallen, soms zelfs zo heftig dat er wapens aan te pas kwamen werd er besloten om met deze activiteiten te stoppen.

Frans Zeegers brief voor de vaste klanten

Een sprankelend nieuw begin van een oude bekende. Eind 2015 beëindigden wij de activiteiten van onze juwelierszaak Koekkoek op Langstraat 99 te Wassenaar, om ons volledig toe te leggen op onze handgemaakte sieradenlijn naar eigen ontwerp. Het oude pand van Koekkoek Juwelier is gerestyled en omgebouwd tot een moderne

goudsmederij, met een ruim opgezet eigen atelier. In onze etalages presenteren wij een waaier van handgemaakte gouden sieraden met diamant, parels en edelstenen, uit eigen atelier.

De tweede generatie staat inmiddels te trappelen, onze dochter Marlena heeft haar eigen ideeën over sieraden design. Ze weet zich omringd door haar vader en het team van goudsmeden en zij zet nu al haar eigen stempel op de ontwerpen en de lijnvoering van onze nieuwe collecties.

We zijn natuurlijk trots, maar ook heel nieuwsgierig naar wat u vindt van de nieuwe Frans Zeegers Goudsmid zaak en zijn sieradenlijn. Daarom nodigen wij u graag uit om ons bedrijf in de komende weken met een bezoek te vereren. En dat maken we voor u, onze vaste klant extra aantrekkelijk.

  • In de maand november polijsten wij gratis uw Frans Zeegers sieraad.
  • Alleen voor u presenteren wij een exclusief nieuw sieraad (in een beperkte oplage) voor een onweerstaanbaar gunstige prijs, geëxposeerd in een speciale vitrine in onze winkel.
  • Tevens ligt er een smakelijke en persoonlijke attentie bij ons voor u klaar als dank voor uw bezoek.

Wij verheugen ons op uw komst en beschouwen het als een eer om u te mogen begroeten.

Graag tot ziens, Frans en Marlena Zeegers